Κάρτες Διαρκείας 2017-18

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

   

 MEMBERS (GOLD)

 SUPPORTERS (BLACK)

ACADEMY
 SPONSORS

Ο ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ έχοντας υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια ως προτεραιότητα την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης,ανακοινώνει τη νέα πρωτοβουλία του!

Μια δράση που στόχο έχει τη στήριξη του Συλλόγου μέσω της τοπικής αγοράς της πόλης μας , προσφέροντας κίνητρα και εκπτωτικές προσφορές στους φιλάθλους και αθλητές του συλλόγου μας .

Έτσι ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι (κάτοχοι διαρκείας , μέλη του συλλόγου ),αθλητές(της ακαδημίας & γονείς, αγωνιστικά τμήματα κ.ά. )θα απολαμβάνουν εκπτωτικές προσφορές από συνεργαζόμενες
επιχειρήσεις του τόπου μας.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑ(Ουσιαστικά ΔΩΡΕΑΝ ) «εξαργυρώνοντας» αυτή την βοήθειά σαςαγοράζοντας αγαθά από την πόλη μας ,
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ!

Τα ειδικά φυλλάδια, που θα παρουσιάζουν τα καταστήματα και επιχειρήσεις αυτής της δράσης με τις σχετικές προσφορές τους,θα διατίθενται δωρεάν στους φιλάθλους μας στους εντός έδρας αγώνες
της ομάδας & στην ακαδημία επίσης.
Το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων συνεχώς μεγαλώνει! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!

Αν επιθυμείτε να συμπεριλάβετε κι εσείς το κατάστημα σας στο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του «ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑ» παρακαλώ επικοινωνήστε ως το τέλος Σεπτεμβρίου με e-mail στο sknikopoli@hotmail.com,από τα κοινωνικά μέσα της ομάδας ή από την σελίδα της ομάδας και εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.

Τις Κάρτες Διαρκείας μπορείτε να τις προμηθευτείτε από την επίσημη ιστοσελίδα μας συμπληρώνοντας την κατάλληλη φόρμα με τα στοιχεία σας και η κάρτα θα σας παραδοθεί μέσω ACS COURIER χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για παραγγελία κάρτας διαρκείας Gold (χρυσή) πατήστε εδώ και για παραγγελία κάρτας διαρκείας Βlack (μαύρη) πατήστε εδώ ή από το μενού της ιστοσελίδας μας πηγαίνετε στο Κάρτες Διαρκείας 2017-18 και στο αναδυόμενο μενού επιλέγετε την κάρτα/ες που επιθυμείτε.

Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κάρτα διαρκείας, με ποιο τρόπο μπορείτε να τις αποκτήσετε καθώς και αν επιθυμείτε να συμπεριλάβετε και εσείς το κατάστημα ή την επιχείρησή σας στο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων Σ.Κ. Νικόπολη πατήστε εδώ.