Σημεία Πώλησης Καρτών Διαρκείας 2017-18

ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

   

Τις Κάρτες Διαρκείας μπορείτε να τις προμηθευτείτε από τα επίσημα σημεία πώλησης και συγκεκριμένα από το Barrio Cafe Bar επί της Οδού Καρυωτάκη στην παραλία Πρέβεζας, από το Βιβλιοπωλείο Αυδίκος στην κεντρική αγορά της πόλης, από το Sports Cafe επί της Λεωφόρου Ειρήνης , από το Adesso Cafe στον κυκλικό κόμβο της Ιωαννίνων και από το Diem Espresso Bar στην παραλία Πρέβεζας.

Επίσης μπορείτε να αποκτήσετε τις νέες Κάρτες Διαρκείας Σ.Κ. Νικόπολη και από την επίσημη ιστοσελίδα μας συμπληρώνοντας την κατάλληλη φόρμα με τα στοιχεία σας και η κάρτα θα σας παραδοθεί μέσω ACS COURIER χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
Η αξία της Κάρτας διαρκείας GOLD είναι 40€ και είναι για τις κεντρικές θύρες με τα άσπρα καθίσματα ενώ η αξία της Κάρτας Διαρκείας BLACK είναι 30€ για τις θύρες με τα μπλε καθίσματα.
Για παραγγελία κάρτας διαρκείας Gold (χρυσή) πατήστε εδώ και για παραγγελία κάρτας διαρκείας Βlack (μαύρη) πατήστε εδώ ή από το μενού της ιστοσελίδας μας πηγαίνετε στο Κάρτες Διαρκείας 2017-18 και στο αναδυόμενο μενού επιλέγετε την κάρτα/ες που επιθυμείτε.