Βίκος Ζαγοροχώρια – Σ.Κ. Νικόπολη (οδηγίες προς φιλάθλους)

Untitled-2

Αύριο Σάββατο 7/5 διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο Λιμνοπούλας (Ιωαννίνων) ο τελικός των Playoff ανόδου στην Γ’ εθνική, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Βίκο Ζαγοροχώρια. Η ομάδα μας στον 1ο αγώνα είχε επικρατήσει στο ΔΑΚ Πρέβεζας με 81-73 και βάσει των δυνατοτήτων της , καλείται να νικήσει και στην έδρα των Ιωαννίνων ή να υπερασπιστεί τη διαφορά των 8 πόντων και να πάρει το εισιτήριο για την Γ’ εθνική κατηγορία.

Το τζαμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 4.30 μ.μ. Παρακαλούμε τους φίλους της Νικόπολης που θα ταξιδέψουν για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών μας, να βρίσκονται στο γήπεδο  3.45-4.00 μ.μ. καθώς τότε θα αρχίσει η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της γηπεδούχου ομάδας. Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπουν από την πλαϊνή είσοδο του γηπέδου που οδηγεί κατευθείαν στο κομμάτι της κερκίδας το οποίο έχει δεσμευτεί για τους φιλάθλους του σωματείου μας.

Βασιζόμαστε σε σας και όπως πάντα η παρουσία σας στο γήπεδο είναι πολύτιμη και αναγκαία για τις προσπάθειες των παικτών μας. Ευελπιστούμε πως η παρουσία σας θα είναι κόσμια, μέσα σε αθλητικά πλαίσια και θα έχει ως στόχο την ενθάρρυνση των παικτών μας.