Σ.Κ. Νικόπολη – Ευχαριστίες

 IMG_9245  img_9345_26270222414_o  IMG_9317

Η «Νικόπολη» , η αγαπημένη μας ομάδα, η ομάδα της πόλης μας είναι στη Γ’ εθνική !!!

Ένας αγώνας παικτών, προπονητών και παραγόντων που ξεκίνησε το καλοκαίρι, έφτασε στο τέλος του με την ομάδα μας να κερδίζει το κύπελλο του πρωταθλητή και την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Επιβραβεύτηκαν με αυτό τον τρόπο οι προσπάθειες όλων μας για να επιστρέψει η ομάδα μας στις εθνικές κατηγορίες όπου πιστεύουμε ότι ανήκει.

Στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων που τέθηκαν στην αρχή της χρονιάς, ο Σύλλογός μας βρήκε αρκετούς υποστηρικτές από την κοινωνία της Πρέβεζας που με τη βοήθεια τους η ομάδα μας βρήκε την κατάλληλη ώθηση ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια. Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε αρχικά τους χορηγούς μας για την πολύτιμη συνδρομή και βοήθειά τους .Περιμένουμε την νέα αγωνιστική χρονιά να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας και όλοι μαζί να κάνουμε την Πρέβεζα και την ομάδα μας γνωστή σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους φιλάθλους μας για την υποστήριξη τους όλη τη χρονιά στο ΔΑΚ Πρέβεζας αλλά και ειδικά για την συγκινητική παρουσία τους στο κλειστό της Λιμνοπούλας για τον τελικό των playoff δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη τους για την ομάδα της πόλης μας. Ευχόμαστε η στήριξη και συμπαράστασή σας να παραμείνει το ίδιο ισχυρή την νέα αγωνιστική χρονιά όπου η ομάδα μας θα ξεκινήσει το ταξίδι της στην Γ’ εθνική.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους του Τύπου για την υποστήριξη τους και ειδικά τους συντελεστές του atpreveza.gr Παναγιώτη Τσόγκα και Δημήτρη Πάτση για την συνεργασία μας και για το λεπτομερές φωτο-ρεπορτάζ του τελικού.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Βίκου Ζαγοροχώρια και ειδικά τον γενικό αρχηγό κ. Αποστόλη Μιχαήλ για την άψογη φιλοξενία και συνεργασία μας στον τελικό της 7ης Μαϊου.

Σ.Κ. Νικόπολη