Σ.Κ. Νικόπολη – Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων 101-84

 img_7044  sknikopoliagsiioanninonadekeksigethikispreveza-14-1

Επιτυχημένα θα κλείσει το 2016 ο Σύλλογός μας μετά τη νίκη επί του ΑΓΣ Ιωαννίνων , την Κυριακή 18/12 στο ΔΑΚ Πρέβεζας με 101-84. Η ομάδα μας προερχόταν από 2 συνεχόμενες ήττες από ΓΣ Ελίμειας και Τιτάνες Παλαμά και χρειαζόταν τη νίκη για να κλείσει επιτυχημένα τη χρονιά αλλά και για να μείνει στην 5αδα της βαθμολογίας με σκοπό την γρήγορη εξασφάλιση παραμονής στην κατηγορία. Το παιχνίδι της Κυριακής είχε και ένα ιδιαίτερο χρώμα καθώς η ομάδα μας αγωνίστηκε και για τον μικρό Νότη (ο οποίος βρέθηκε στο ΔΑΚ Πρέβεζας με τους γονείς του) με μία κίνηση στήριξης της οικογένειας του.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε για μία ακόμη φορά με μεγάλο απόντα τον αρχηγό Μιχάλη Παπαμιχαήλ ,με στόχο μόνο τη νίκη και την καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο μας. Σε ένα παιχνίδι όπου χαρακτηρίστηκε από κακές άμυνες , η ομάδα μας έκανε το πιο επιθετικά αποδοτικό της παιχνίδι πετυχαίνοντας 101 πόντους και με 6 παίκτες να μετρούν διψήφιο αριθμό πόντων! Οι παίκτες μας ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού φτάνοντας τη διαφορά μέχρι τους 27 πόντους , δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή μας κ. Παπίρη να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους 12 παίκτες μας.

ΣΚ Νικόπολη (Παπίρης): Βαγενάς 16(2), Αργυρός 19(2), Κιτσαντάς, Τσιτσώνης 14(3), Ροντογιάννης 12(1), Πολίτης, Βαβέτσης, Παπαδημητρίου, Νίκας 15(3), Μακρόπουλος 6, Αγραπιδάκης, Μπάλλας 19.

Αναλυτικό φωτο-ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε στους επίσημους χορηγούς επικοινωνίας μας , atpreveza.gr και prevezatoday.gr.

Η ομάδα μας θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 8 Ιανουαρίου όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αιγινιακό.