Διόσκουροι Κοζάνης – Σ.Κ. Νικόπολη 74-55

Την ήττα με 74-55 γνώρισε η ομάδα μας την Κυριακή 5/2 όπου αντιμετώπισε εκτός έδρας τους Διόσκουρους Κοζάνης. Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε στην Κοζάνη χωρίς το Βασίλη Βαγενά με σκοπό τη νίκη για να διατηρηθεί μόνη στην 3η θέση του ομίλου. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι έχοντας πολύ καλά ποσοστά στα σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, με το 1ο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 22-14. Ωστόσο στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της αμυντικά και επιθετικά βρίσκοντας λύσεις στη ρακέτα με Μπάλλα , Μακρόπουλο και Νίκα. Το 2ο δεκάλεπτο είχε επιμέρους σκορ 10-17 με την ομάδα μας να πηγαίνει στα αποδυτήρια με σκορ 32-31 και με διάθεση ανατροπής του σκηνικού του παιχνιδιού. Ωστόσο στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες μας δεν είχαν την απαραίτητη ενέργεια για να «γυρίσουν» το παιχνίδι κάνοντας άσχημο 3ο δεκάλεπτο με σκορ 24-14 χωρίς να μπορέσουν να επιστρέψουν στην διεκδίκηση της νίκης και με το σκορ να κλείνει στο τέλος 74-55. Αξίζει να αναφέρουμε την καλή εμφάνιση του Χρήστου Μπάλλα και Φώτη Μακρόπουλου, που αγωνίστηκαν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι παρότι δεν ήταν στο 100% .

Δεκάλεπτα: 22-14,10-17,24-14,18-10

ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ: Μενιουδάκης, Αργυρός 10 (2), Βαβέτσης, Τσιτσώνης 5(1), Ροντογιάννης, Πολίτης, Παπαμιχαήλ 1, Νίκας 9(1), Μακρόπουλος 7, Αγραπιδάκης, Μπάλλας 23.

Η ομάδα μας προσπαθεί πάντα να ασχολείται μόνο με τα αγωνιστικά δρώμενα ενός παιχνιδιού και όμως για 1η φορά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει ανοικτά τα παράπονα της για την απόδοση του διαιτητικού διδύμου στην αναμέτρηση της Κυριακής. Δεν μας αρέσει να σχολιάζουμε το διαιτητικό έργο το οποίο κατανοούμε ότι είναι δύσκολο ωστόσο σε περιπτώσεις όπου οι διαιτητές με την απόδοση και κυρίως με την συμπεριφορά τους (σε παίκτες, προπονητή και διοίκηση του Συλλόγου) δεν επιδεικνύουν το σεβασμό που αξίζει το Σωματείο μας, δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τα παράπονά μας. Δεν επιθυμούμε σε κανένα σημείο να μειώσουμε τη άξια νίκη των Διόσκουρων Κοζάνης, μιας αξιόλογης ομάδας με την οποία ο Σύλλογός μας διατηρεί άριστες σχέσεις αλλά να δώσουμε έμφαση στην εμφάνιση των διαιτητών η οποία θεωρούμε πως επηρέασε την αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών μας.

Μετά την ήττα στην Κοζάνη η ομάδα μας ισοβαθμεί στην 3η θέση με Διόσκουρους Κοζάνης (έχουν πλεονέκτημα λόγω διαφοράς πόντων νίκης) και Γ.Σ. Φαρσάλων. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας , την Κυριακή 12/2 όπου υποδέχεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Ευαθλο Πολυκάστρου με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους παίκτες μας.