ΓΣ Ελιμείας – Σ.Κ. Νικόπολη 74-58

Την εκτός έδρας ήττα γνώρισε η ομάδα μας από τον Γ.Σ. Ελιμείας την Κυριακή 2/4 στο κλειστό γυμναστήριο της Κοζάνης. Η ομάδα μας ταξίδεψε με σημαντικές απουσίες στη σύνθεσή της καθώς την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Φώτης Μακρόπουλος και Γιάννης Ροντογιάννης που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα των τραυματισμών τους.

Η ομάδα μας παρά τις απουσίες ξεκίνησε αρκετά καλά το παιχνίδι και στο μεγαλύτερο μέρος του 1ου ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ έχοντας επιθετικά σε πολύ καλή μέρα τον Βασίλη Βαγενά και Χρήστο Μπάλλα και με βοήθεια στην οργάνωση από τον Μιχάλη Παπαμιχαήλ. Ωστόσο σε ορισμένα διαστήματα, βεβιασμένες επιθέσεις και λάθη έδιναν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πετύχουν εύκολα καλάθια και την ομάδα μας να χάνει την ευκαιρία να μεγαλώσει τη διαφορά. Στο 2ο ημίχρονο άλλαξε το σκηνικό του αγώνα με την ομάδα μας να κάνει πολύ άσχημο 3ο δεκάλεπτο επιθετικά και αμυντικά (27-11) και τους γηπεδούχους να βρίσκουν λύσεις στην επίθεση και να παίρνουν διψήφια διαφορά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα μας προσπάθησε να μειώσει χωρίς να μπορέσει να αλλάξει ουσιαστικά τη ροή του αγώνα.
Δεκάλεπτα: 15-19,17-15,27-11,15-13
ΣΚ Νικόπολη(Παπίρης): Βαγενάς 15(1), Αργυρός 3(1), Κιτσαντας 3(1), Παπαδημητρίου, Τσιτσώνης, Πολίτης 2, Παπαμιχαήλ 4, Βαβέτσης, Νίκας 7(1), Αγραπιδάκης, Μπάλλας 24(1)

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη γηπεδούχο ομάδα Γ.Σ. Ελιμείας για την άψογη επικοινωνία και την φιλοξενία με το γεύμα που παρέθεσαν για την αποστολή της ομάδας μας.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας , την Κυριακή 9/4 όπου θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας τους Τιτάνες Παλαμά που βρίσκονται στην 1η θέση του ομίλου μας.