Σ.Κ. Νικόπολη στην Γ’ εθνική 2017-18

Ο Σύλλογός μας εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούσε τα δρώμενα στις εθνικές κατηγορίες και ήταν στην αναμονή για την κλήση από την ομοσπονδία ώστε να εξετάσουμε την πιθανότητα συμμετοχής της ομάδας ανδρών στην Β’ εθνική κατηγορία. Μετά από πολλές εξελίξεις, αποχωρήσεις ομάδων και συνενώσεις σωματείων, πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για τις εθνικές κατηγορίες με την ομάδα μας τελικώς να τοποθετείται στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής όπως και την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά. 
Χωρίς να μπορεί να αποκλείσει κανείς και άλλες εξελίξεις στο φετινό πραγματικά σίριαλ των εθνικών κατηγοριών, η ομοσπονδία ανακοίνωσε πως  το σωματείο που παίρνει το επιπλέον εισιτήριο για την Β’ εθνική, είναι ο Γ.Σ. Φαρσάλων , με την κενή θέση στον όμιλο της Γ’ κατηγορίας να καλύπτουν οι Ίκαροι Τρικάλων. Ο όμιλος της ομάδας μας θα είναι ο μοναδικός με 13 ομάδες (αντί 14 των άλλων ομίλων) καθώς μετά την αποχώρηση των Διόσκουρων Κοζάνης, καμία ομάδα από την αντίστοιχη ένωση δεν κάλυψε την θέση που δημιουργήθηκε με αποτέλεσμα σε κάθε αγωνιστική ημέρα, μία ομάδα να έχει ρεπό.

Το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής ξεκινά τις 15/10 και αναμένεται να είναι αρκετά πιο δύσκολο και απαιτητικό καθώς όλες οι πληροφορίες δείχνουν ενίσχυση όλων των ομάδων που θα αντιμετωπίσουμε. Αξίζει να αναφέρουμε πως η μορφή του ομίλου (μέχρι στιγμής) περιέχει μόνο 3 ίδιους αντιπάλους σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά. Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.