Σ.Κ. Νικόπολη – Α.Ο. Αγρινίου (φιλικό)

Με ήττα συνέχισε τους φιλικούς αγώνες η ομάδα μας καθώς μέσα σε διάστημα 3 ημερών ηττήθηκε από Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου και από τον Α.Ο. Αγρινίου. Πρόκειται φυσικά για αγώνες με υψηλό δείκτη δυσκολίας καθώς οι 2 ομάδες αγωνίζονται στην παραπάνω κατηγορία (Β΄εθνική) , βρίσκονται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας ενώ και η χρονική απόσταση των 2 παιχνιδιών (3ημέρες) είναι ένα επιπρόσθετο τέστ.

Η ομάδα μας ηττήθηκε 48-76 και παρά την κούραση και την έλλειψη καθαρού μυαλού είχε κάποια καλά διαστήματα απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο και πιο έτοιμο αντίπαλο. Ο coach Παπίρης δεν υπολόγιζε για την φιλική αναμέτρηση τους Αργυρό, Κακιούζη, Βαγενά που αναρρώνουν από τραυματισμούς ενώ απουσίαζε και ο νεοαποκτηθείς Γεωργάκης που πήρε μονοήμερη άδεια από τη διοίκηση να απουσιάσει λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων.

Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν με καθημερινές προπονήσεις ενώ την Κυριακή 10/09 έχει προγραμματιστεί το επόμενο φιλικό με το Ιωάννινα BC στο κλειστό της Λιμνοπούλας.