ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/2/2018

nikopolis-preveza

Η Διοίκηση του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον νέο προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Εξετάσαμε πολλές εναλλακτικές περιπτώσεις, όμως καμία από αυτές δεν ικανοποιούσε το μέγεθος, τη φιλοσοφία και τους στόχους του συλλόγου μας! Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Νικόπολη Πρέβεζας που την συγκεκριμένη στιγμή, ο Χρήστος Μυριούνης, ένας από τους πιο αξιόλογους και έμπειρους προπονητές της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ, θα είναι ο νέος coach της ομάδας μας.

Για τον αγαπημένο σε όλους μας Χρήστο Μυριούνη, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Με την προηγούμενη θητεία του στην Νικόπολη, την πολύχρονη εμπειρία και εξαιρετική δουλειά του σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, έχει αποδείξει την μεγάλη του αγάπη για το μπάσκετ, την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα, το πάθος και το ήθος του.

Τον ευχαριστούμε θερμά που αποδέχθηκε την πρότασή μας, σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα και σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στα πάτρια εδάφη και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του.

Επίσης να ευχαριστήσουμε πολύ τον coach Νεκτάριο Βαβέτση, που ως υπηρεσιακός προπονητής στήριξε τον σύλλογο, την ομάδα και τους παίκτες αναλαμβάνοντας επιτυχώς έστω για μερικές ημέρες την προετοιμασία τους και τα ηνία της ομάδας για έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο του και να στεφθεί πρωταθλητής στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ με την ομάδα του ΑΟ Βόνιτσας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας