ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ – Ευχαριστήρια επιστολή στους χορηγούς της !

 

cropped-nik.png

 

●Το ΔΣ  και ο πρόεδρος του συλλόγου, Καρασαβόγλου Λάκης αισθάνονται την τιμή για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουν  δημόσια όλους τους χορηγούς ,ανεξαιρέτως μεγέθους βοήθειας ,για την συνεχή υπέρβαση τους  , να στηρίζουν το σύλλογο μας σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές καταφέρνοντας να ανταπεξέλθουν σε μια περίοδο κρίσεως !

cropped-20170922_212602.png

●Άλλη μια σεζόν κλείνει επιτυχημένα για το σύλλογο ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και σας θεωρούμε εξίσου σημαντικούς , ώστε η Ανδρική Ομάδα μας να τερματίσει για άλλη μια χρονιά στην 5η θέση της Γ’ Εθν. και να παραμείνει στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών όπως επίσης   & τα τμήματα των Ακαδημιών μας να διαπρέψουν για άλλη μια χρονιά !

●Θέση η οποία βοηθάει στην διάδοση του αθλήματος του μπάσκετ  και θεωρούμε ότι βάζουμε  όλοι μαζί ένα   λιθαράκι  στην προβολή του τόπου μας,  μέσω του αθλητισμού !

●ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ μέσα από την καρδιά μας , και ελπίζουμε και την νέα σεζόν να σταθείτε αρωγοί στη προσπάθεια μας .! Καλό καλοκαίρι  και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία  σε ότι κι αν επιχειρείτε .!

Με τιμή ο Πρόεδρος &  το ΔΣ .

received_1848273061872612