ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ – Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ

Η ομάδα μας μετά την αρνητική εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και την ήττα στη Μελίκη, κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να αντιδράσει επικρατώντας εντός έδρας του ΑΟ Καλαμπάκας για την 2η αγωνιστική, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση , ιδιαίτερα στο Β’ ημίχρονο όπου οι παίκτες μας είχαν πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και επιθετική ενέργεια.

Την εβδομάδα αυτή λόγω της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου , δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής , δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες μας να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν καλύτερα για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι.

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής , η ομάδα μας την Κυριακή 4.11 θα ταξιδέψει στην Βέροια όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΟΚ Βέροιας στο ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ.Οι γηπεδούχοι της Βέροιας, ξεκίνησαν με ρεπό την 1η αγωνιστική ενώ την 2η αγωνιστική γνώρισαν την ήττα στη Λευκάδα από την Δόξα.

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του ομίλου μας και όλα τα αποτελέσματα πατήστε εδώ ενώ για την βαθμολογική κατάταξη του ομίλου μας πατήστε εδώ.