Νέος μεγάλος χορηγός: DOLCE AL MARE

Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με το cafe-bar/restaurant Dolce Al Mare το οποίο θα ανήκει στο group των μεγάλων χορηγών της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 ενώ το λογότυπο της επιχείρησης θα κοσμεί την νέα αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας ανδρών η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του σωματείου μας ευχαριστούμε θερμά τους ιθύνοντες της επιχείρησης DOLCE AL MARE για την υποστήριξη των προσπαθειών μας και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σωματείο μας. Απο την πλευρά μας ευελπιστούμε πως η συνεργασία μας θα αποφέρει βαθμολογικά κέρδη για την ομάδα μας και επαγγελματικές επιτυχίες για το νέο μεγάλο χορηγικό μας συνεργάτη. 

Το DOLCE AL MARE βρίσκεται στην παραλία της πόλης μας επί της Ελευθερίου Βενιζέλου. Είναι ένας μοντέρνος και καλόγουστος χώρος όπου μπορεί ο καθένας να απολαύσει τον καφέ, το γλυκό ή το φαγητό του με θέα την παραλία της πόλης και τη θάλασσα του Αμβρακικού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DOLCE AL MARE μπορείτε να δείτε εδώ.