Νέος μεγάλος χορηγός: PREVEZA CITY HOTEL

Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με το ιστορικό ξενοδοχείο της πόλης μας, το Preveza City Hotel,  το οποίο θα ανήκει στους μεγάλους χορηγούς της ομάδας ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για το Συλλογό μας που η φετινή μας πορεία έχει την υποστήριξη μιας ιστορικής επιχείρησης της πόλης που διαχρονικά προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του σωματείου μας, ευχαριστούμε θερμά το PREVEZA CITY HOTEL για την πολύτιμη προσφορά προς την ομάδα ανδρών μας και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σωματείο μας. Απο την πλευρά μας ευελπιστούμε πως η συνεργασία μας θα αποφέρει βαθμολογικά κέρδη για την ομάδα μας και επαγγελματικές επιτυχίες για το νέο μεγάλο χορηγικό μας συνεργάτη. 

Το Preveza City Hotel είναι ένα σύγχρονο και φιλικό προς τον επισκέπτη ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της Πρέβεζας έχοντας άμεση και εύκολη πρόσβαση από τις εισόδους της πόλης. Το ξενοδοχείο είναι σε επαφή με το ιστορικό κέντρο της πόλης και τα καταστήματα. Ο χώρος υποδοχής σας προϊδεάζει για ένα ιδιαίτερα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον με αντίκες που κοσμούν το ξενοδοχείο. Η ευχάριστη και φιλική  υποδοχή που θα λάβετε από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας δώσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα γνώριμο και οικείο περιβάλλον. Τα δωμάτια του Preveza City Hotel θα σας φιλοξενήσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο προσφέροντάς σας ένα χώρο που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο σπίτι σας. Περισσότερες πληροφορίες για το PREVEZA CITY HOTEL αλλά για κρατήσεις , μπορείτε να δείτε εδώ.