ΠΑΣ Γιάννινα – Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας 87-38

Με το «κίτρινο» φύλλο αγώνος επέστρεψε η ομάδα μας από τα Ιωάννινα καθώς την Κυριακή 25/11 γνώρισε την ήττα με 87-38 στο ΕΑΝΚ Ιωαννίνων από τον ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα. 

Η νεανική μας ομάδα ταξίδεψε στα Ιωάννινα χωρίς τον Χρ. Μουλά και πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση γνωρίζοντας δίκαια την ήττα από την ομάδα των Ιωαννίνων που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μετά την ήττα η ομάδα μας υποχώρησε στην βαθμολογική κατάταξη και βρίσκεται πλέον στη 12η θέση έχοντας ρεκόρ 1-4 (νίκες-ήττες) όπως μπορείτε να δείτε και εδώ.

Δεκάλεπτα: 26-3, 50-13, 74-29, 87-38
Νικοπόλη Πρέβεζας (Παπίρης-Πολίτης): Μίχος Σ. 4, Κοντογιάννης 6, Σουλιώτης, Καραστάθης 10(1), Παπαχρήστος, Κακιούζης 4, Παπαμιχαήλ, Δούβλης, Βαβέτσης 2, Πελίγκος 12(1), Πανταζής

Η ομάδα μας προσπερνά την εμφάνιση και την ήττα της Κυριακής ενώ οι παίκτες μας έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται το παιχνίδι της Κυριακής 2/12 όπου στο ΔΑΚ Πρέβεζας και μπροστά στους φίλους της ομάδας, θα αντιμετωπίσει σε κρίσιμο παιχνίδι τον Εύαθλο Πολυκάστρου που προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί της Δόξας Λευκάδας.