Σ.Κ. Νικόπολη – Ολυμπιακός Βόλου

Η ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα στην Θεσσαλονίκη από την ομάδα του Μαντουλίδη και πλέον βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογικής κατάταξης του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής έχοντας ρεκόρ 1-6 (νίκες-ήττες) και 8 βαθμούς, με ένα παιχνίδι λιγότερο. Την προσεχή Κυριακή 16/12 , η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας , στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, τον Ολυμπιακό Βόλου και επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Οι παίκτες μας είναι αποφασισμένοι να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και με την υποστήριξη των φίλων της ομάδας ,να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να υπερασπιστούν την έδρα μας και να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους βοηθήσει σημαντικά στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν την Κυριακή στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας, να στηρίξουν την ομάδα μας με την παρουσία τους και με το χειροκρότημα τους να δώσουν ώθηση στις προσπάθειες των παικτών μας σε αυτό το δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής.

πηγή φωτογραφίας: atpreveza.gr