Σ.Κ. Νικόπολη – Πρωτέας Γρεβενών

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ανδρών μετά τη διακοπή των εορτών. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογικής κατάταξης του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής έχοντας ρεκόρ 1-8 (νίκες-ήττες) και 10 βαθμούς. Την προσεχή Κυριακή 13/1 , η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας , στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, τον Πρωτέα Γρεβενών   που βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες μας θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα, να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και με την υποστήριξη των φίλων της ομάδας ,να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να υπερασπιστούν την έδρα μας και να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους βοηθήσει σημαντικά στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν την Κυριακή στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας, να στηρίξουν την ομάδα μας με την παρουσία τους και με το χειροκρότημα τους να δώσουν ώθηση στις προσπάθειες των παικτών μας σε αυτό το δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής.