Σ.Κ. Νικόπολη – ΓΑΣ Μελίκης

Η ομάδα μας μετά την Κυριακή 27/1 και την αναμέτρηση με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων,  ολοκλήρωσε τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος έχοντας 1 νίκη και 11 ήττες ενώ βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Την Κυριακή 3/2 ξεκινά ο Β’ γύρος του πρωταθλήματος με την ομάδα μας να έχει στη διάθεση της 12 αγώνες όπου θα προσπαθήσει να πάρει όσα περισσότερα θετικά αποτελέσματα ώστε να διεκδικήσει την παραμονή της στην Γ΄εθνική κατηγορία.

Συγκεκριμένα ο Β’ γύρος του πρωταθλήματος ξεκινά με 3 πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για την ομάδα μας όπου θα αντιμετωπίσει ομάδες που έχουν επίσης ως στόχο την παραμονή. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Μελίκης (εντός) , τον ΑΟ Καλαμπάκας (εκτός) και τον ΑΟΚ Βέροιας (εντός).

Αρχικά η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας την προσεχή Κυριακή 3/2 , τον ΓΑΣ Μελίκης με στόχο πρώτα τη νίκη και κατά δεύτερον αν μπορέσει να καλύψει και τη διαφορά των 12 πόντων (88-76) με την οποία είχε ηττηθεί στο Κλειστό Μελίκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 5 μ.μ.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν την Κυριακή στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας, να στηρίξουν την ομάδα μας με την παρουσία τους και με το χειροκρότημα τους να δώσουν ώθηση στις προσπάθειες των παικτών μας σε αυτό το δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής.