ΑΟ Καλαμπάκας – Σ.Κ. Νικόπολη

H ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας επί του ΓΑΣ Μελίκης με 82-72 κερδίζοντας ένα πολύτιμο «ροζ φύλλο» στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Οι παίκτες μας δεν κατάφεραν να καλύψουν την διαφορά του 1ου αγώνα που σημαίνει ότι η ομάδα της Μελίκης θα έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση απλής ισοβαθμίας ωστόσο πρόκειται για σημαντικό αποτέλεσμα και για λόγους ψυχολογίας. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 15 βαθμούς, 2 νίκες και 11 ήττες, όπως μπορείτε να δείτε και εδώ.

Την προσεχή Κυριακή 10/2 , οι παίκτες μας θα ταξιδέψουν στην Καλαμπάκα, όπου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής , θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό ΑΟ Καλαμπάκας σε ένα παιχνίδι όπου με νίκη, η ομάδα μας θα «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής στην Γ΄εθνική κατηγορία. 

Η ομάδα της Καλαμπάκας βρίσκεται στη 11η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς έχοντας 3 νίκες και 10 ήττες στο πρωτάθλημα ενώ στο παιχνίδι του 1ου γύρου στο ΔΑΚ Πρέβεζας, η ομάδα μας είχε επικρατήσει με 71-55 και καλείται να επαναλάβει τη θετική εμφάνιση σε μία δύσκολη έδρα.